ACNE TRACK SHOES

ph. Karolina och Angelica


Acne track shoes som lanseras igen ska Karolina ha en stor eloge för. Inte bara för att hon fick dem till produktion igen utan också för att hon har valt skinnet och mockan till skon i beiget, hur fina? De släpps första veckan i november och om man har tur kanske man kan haffa ett par. Vilka tycker ni är finast?

ROCK JEWELRY

Smycken från Cheap Monday.

M-m-m. Är mest sugen på halsbandet. Finns på Weekday och Face bla.

TWICE

Man kan inte ha för många ringar, så är det bara.

COLOR MY HAIR

Alexander Wang's visning hade modellerna målarfärg i håret. Fint tycker jag, på catwalken iallafall.

JODHPURS


Jodhpurs från Monki.

Var i Göteborg i helgen med pojkvännen och insåg ganska snabbt att ett par platta skor hade suttit fint. Har iof ett par riktiga jodhpurs men dem har jag och rider i och det hade nog inte varit jätte populärt att varva stallet och skolan i samma skor, haha. Så det fick bli dessa, lite impulsartat men jag har redan använt dem tre gånger så det var ett bra köp.

I'M AN ANIMAL

Byxor från H&M.

 

Sitter och funderar på om jag ska behålla dessa. Dem är ju fina och så, men vet inte om dem kommer att användas jätte flitigt direkt.


JEFFREY CAMPBELL

Jeffrey Cambell skor - Lita.

Störst vill-ha-begär på dessa just nu, mest på de svarta. Finns att köpa på solestruck.

ONE IS BROKEN

Mina nya ringar från H&M.

Ett horn är av, men det gör inte så mycket för den var ganska klumpig, gillar de andra mer.

BLACK SHEEP

Jacka från H&M.

 

Titta vad jag hämtade på posten igår. Är hur nöjd som helst, den sitter som en smäck. Något annat nytt är (som ni ser) att jag har gått och blivit brunhårig (?!), var inte riktigt meningen att det skulle bli så mörkt, men det är en toning så det går väl ur lite så småningom.

 

(Bilderna blev i olika färger av sig själva, har inte redigerat, wierd.)


WINGS

Örhängen i form av vingar som jag har satt ihop. Har sett liknande i några butiker, skillnaden är bara att dessa kostade några ynka kronor.


SECONDHAND

Sjal från myrorna, 50 kronor.

 

Kommer använda denna (mestadels) som en bandana.


PLASTIC FANTASTIC?

Ph: fashiontoast and columbine

 

Jisses säger jag bara. Coolt, svar ja. Skulle jag kunna ta på mig ett par lårhöga plastklackar, svar nej. Just nu känns det som att jag bara kan sträcka mig till en väska i genomskinlig plast, som den här (columbines). Vad tycker ni om cheap monday's klackar?


CROSS

Ett stort kors som jag har knåpat ihop. Valde att bara ha ett, tycker det är finast så när det är stora hängen.

SQUARE


Stort vill-ha-begär på denna. Galet fin och sjukt bra pris.

SECONDS

 

seconds.se har jag lagt upp den här godbiten från Chloé. Den är på förstasidan (seconds tips) om ni vill se, annars är det bara att söka på Chloé eller shopbysanna.


SKULL

En dödskallering som jag har satt ihop. Det var inte jätte svårt, ringen har som en stav där dödskallen sitter, vilken man kan ta bort och sätta på vad man vill. Helt ärligt är jag lite trött på dödskallar, men tyckte den passade bra på, och som sagt, det är ju bara att byta.


JEWELRY TREE

Köpte ett smyckesträd häromdagen och där fick det mesta av mina smycken plats, så nu slipper de ligga i en låda och bli bortglömda. Hur bra som helst.


REMADE

Från början satt fjädrarna på ett halsband från H&M, men eftersom jag inte har använt det så gjorde jag om det till ett örhänge istället. Finare tycker jag.

LANVIN <3 H&M

Yes, yes yes säger jag. Nästa sammarbete är med Lanvin.


BUTTERFLY

Den syns väldigt dåligt, men har en gnuggis på handleden, i form av en fjäril. Är lite smått besatt. Är det någon som vet var man kan hitta gnuggisar i Borås, alternativt Göteborg?

RSS 2.0